Websites en hosting

Of u nou een nieuwe website wilt laten ontwikkelen, of een bestaande website wilt laten aanpassen. Bij Divicore draaien we onze hand daar niet voor om. Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf. Dus het is belangrijk dat uw website er niet alleen goed uit ziet en goed gevonden kan worden door zoekmachines, maar dat deze ook gebruiksvriendelijk is voor uw doelgroep. Divicore ontwikkeld uitsluitend maatwerk websites waarbij de wensen van de klant centraal staan.

En hoe zit het met Google?

Wij bij Divicore houden niet van half werk. Als u uw website laat ontwikkelen door Divicore dan zorgen wij er voor dat de website op het moment van lanceren helemaal gereed is om gevonden te worden door zoekmachines als Google. Dit noemen wij SEO: Search Enginge Optimalisation. Vrij vertaald; zoekmachine optimalisatie.

Onderhoud

Een website moet net als uw computer regelmatig even up-to-date gemaakt worden. Divicore kan ook dit voor u uit handen nemen. Wij zorgen er voor dat uw website de nieuwste beveiliging updates krijgt, plaatsen waar gewenst foto’s en teksten en zorgen dat uw website weer voldoet aan de SEO normen. Ook websites die niet door Divicore ontwikkeld zijn willen wij gerust onder onze hoede nemen.

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte?

Neem contact op Of bel Diedrik   0681254291

Hosting

Naast websites ontwikkelen of onderhouden kan Divicore ook de hosting van uw website volledig uit handen nemen. Hosting is nodig om uw website een plek te geven op het zogenaamde “World Wide Web”. Bij Divicore gebruiken we uitsluitend hoge kwaliteit servers om onze kwaliteit te kunnen waarborgen.

De voordelen van onze websites en hosting

– SSD opslag, dus uw websites laden sneller.
– Onze servers draaien 100% op groene stroom dus volledig CO2 neutraal
– Overzichtelijk DirectAdmin admin paneel
– Onbeperkt e-mail accounts
– Onbeperkt dataverkeer
– Ondersteuning voor vrijwel elk bekend CMS.
– Verhuisservice

Heeft u ook uw website laten ontwikkelen of in onderhoud bij Divicore dan is dit zeker een aanrader omdat we u dan nog sneller van dienst kunnen zijn.