Diensten van Divicore Computer Service

  Reparatie

In onze eigen werkplaats achter het tankstation aan de Feart, hebben wij genoeg ruimte meerdere computers tegelijkertijd aan te pakken. Hierdoor hoeft er niet een afspraak gemaakt te worden en kunt u ten alle tijden bij ons binnen lopen om uw computer of laptop langs te brengen. Door onze voorraad aan onderdelen hoeft u nooit lang te wachten op uw computer en kunnen wij hem in veel gevallen binnen een aantal dagen weer klaar hebben. Uit voorzorg maken wij van alle computer die binnen komen eerst een back-up om er zeker van te zijn dat uw bestanden veilig zijn!

Bekijk tarieven

  PC-apk

Heeft u ook last van virussen en allemaal reclame op uw laptop of computer. Wij kunnen u daar bij helpen. Voor een vast tarief kijken wij uw hele laptop of computer na op onnodige bestanden en virussen. Ook testen wij uw hardware om er zeker van te zijn dat daar geen problemen zich in voordoen. Vervolgens zorgen wij dat uw computer weer sneller draait en maken wij hem ook nog stofvrij zodat u geen last heeft van oververhitting.

Lees meer

  Service aan huis

Heeft u thuis geen internet meer? Of moet er een nieuwe router geïnstalleerd worden of bent u niet staat om de computer langs te brengen? Dan komen wij graag bij u langs om het probleem op te lossen. Hiervoor hoeft u alleen maar te bellen of een mail te sturen en we maken gelijk een afspraak. Voor de kosten van een bezoek aan huis verwijzen wij u graag door naar onze tarieven pagina.

Maak een afspraak

  Beamer verhuur

Zoekt u voor een veradering, kinderfeestje, bruiloft of een andere bijeenkomst een beamer?
Dan bent u bij ons aan het goede adres.
Voor een zachte prijs leveren wij een beamer met scherm!
Omdat het een breedbeeld beamer is, is deze ook zeer geschikt voor het kijken van films of voetbal wedstrijden.

Neem contact op

  Netwerk

Heeft u problemen met het internet of wilt u thuis een nieuw netwerk aanleggen? Wij helpen u er graag bij. Wij kunnen u deskundig advies geven over de mogelijkheden. Graag helpen wij u met het aanleggen in stellen van routers, switches en accesspoints. Wij hebben in onze winkel een ruim assortiment aan netwerk apparatuur en kabels. Zoekt u extra lange kabels of kabel op haspel? Ook hiervoor bent u bij ons op het juiste adres.